Hasebroekstraat 29-I, 1053 CM, Amsterdam

Vraagprijs € 329.000,-

Appartement, bovenhuis

gebruiksoppervlakte wonen 54 m2

 

Dit 3 kamer appartement met balkon en grote berging op de 4e verdieping, gelegen op eigen grond, bevindt op de 1e verdieping van een typisch Amsterdam pand.

 

De Hasebroekstraat is een rustige straat om de hoek van de ten Katestraat waar dagelijks markt is. Onlangs is de Hasebroekstraat door de gemeente vernieuwd en zijn er groenstroken aangelegd wat de straat een frisse aanblik geeft. De nabijgelegen Kinkerstraat is een echte winkelstraat en hier bevinden zich de haltes van diverse tramlijnen. Verder liggen op loopafstand ook de populaire Hallen met bijzondere winkeltjes, leuke eetgelegenheden & terrassen en een bioscoop en theater.

 

Indeling:
Klik hier voor de interactieve plattegrond


Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar een balkon op het Zuidoosten over de hele breedte van het pand. Hier is ook de gesloten keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. In 2017 is hier een nieuwe vaatwasser (Bosch) geplaatst.  De badkamer is geheel gerenoveerd in 2017 en voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft een douche met glazen wand, een wastafel en een wc. De warmwatervoorziening gaat via een HR ketel (Intergas, 2017). Deze is niet aangesloten op een centraal verwarmings systeem, de woning wordt nog verwarmd door gaskachels. Uiteraard kan de ketel aangesloten worden op een nog aan te leggen cv installatie. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon en toegang tot een zijkamer.

 

Op de zolderverdieping bevindt zich een ruime berging (12m2)  met water en elektra.

 

Bijzonderheden

Eigen grond

Bouwjaar 1904

Woonoppervlak 54 meter (meetrapport aanwezig)

De woning maakt het 25/700e deel uit van de VVE Hasebroekstraat 21-33.

De VVE wordt professioneel beheerd en heeft een ruim reservefonds.

MJOP aanwezig.

Servicekosten € 116,52 per maand

Balkon op zuidoosten (6m2) achterzijde en Frans balkon voorzijde